Blephaclean za čišćenje kapaka kod upale

Rešenje za upalu kapaka

Jer vaše oči zaslužuju samo najbolje!

Blephaclean

Blephaclean®

Sterilne krpice za čiščenje kapaka

ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Odlično rešenje za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože, kao i za čišćenje kapaka pre i posle medicinskih zahvata na očima. Posebna krpica sa hijaluronskom kiselinom, koja je impregnirana jedinstvenim losionom, nije tkana, tako da ne ostavlja niti na kapcima i time ne opterećuje oči. Njena nežna struktura omogućava nežno i bezbolno čišćenje kapaka.

Pakovanje: 20 sterilnih krpica

KAKO DELUJU BLEPHACLEAN KRPICE?

Sterilne Blephaclean krpice su impregnirane losionom i spremne za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože. Njima ćete nežno ukloniti sve nečistoće, sekrete slozokože, sebum i sasušene iscedke na kapcima, ivicama kapaka i trepavicama. Krpice ne nadražuju oči i ne oštećuju površinski sloj kože, već zbog svog jedinstvenog sastava sa hijaluronskom kiselinom, kao prirodnim ovlaživačem, neguju i vlaže kožu.

Regulatorni kompleks za smanjeno lučenje sebuma reguliše formiranje sebuma, a kombinacija sa ekstraktom Centelle asiatica kožu smiruje i obnavlja.
upala kapaka kod žene, koja čisti kapke krpicama
ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Oči bez konzervansa

Važno je znati da kapi za oči sa konzervansom dugoročno mogu dodatno da pogoršaju simptome suvih očiju i oštetite površinu oka. Stoga, pomozite svojim očima tako što nećete koristiti štetne konzervanse i dozvolite vašim očima da se oporave na siguran način.

Više o tome

ŠTA SADRŽE BLEPHACLEAN KRPICE?

  • Micelarne strukture, koje rastvaraju i nežno uklanjaju ostatke epitela, sebuma i sekreta iz konjunktive - zbog svoje nejonske strukture ne nadražuju kožu;
  • ekstrakt Centelle asiatica, koji ubrzava ozdravljenje i regeneraciju tkiva;
  • hijaluronska kiselina, koja optimalno vlaži kožu i poboljšava njeno stanje;
  • regulacioni kompleks za smanjeno lučenje sebumaiz rizoma Iris florentina, vitamina A i cinka za regulisanje lučenja sebuma, čija su svojstva čišćenja i vlaženja prilagođena osetljivoj i oštećenoj koži.

Sterilne Blephaclean krpice ne sadrže parabene niti konzervanse. Ne sadrže mirise i nisu masne, zbog čega očišćeno područje kapaka nakon upotrebe ne treba ispirati vodom. Preporučujumo ih i korisnicima kontaktnih sočiva.

Ne zaboravite, da je za zdravlje kapaka najvažnija redovna dnevna higijena kapaka.
Nazad na vrh