Blephaclean® za čišćenje kapaka kod upale

Sterilne krpice za higijenu kapaka

Jer vaše oči zaslužuju samo najbolje!

Blephaclean®

Blephaclean®

Sterilne krpice za čiščenje kapaka

ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Odlično rešenje za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože, kao i za čišćenje kapaka pre i posle medicinskih zahvata na očima. Posebna krpica sa hijaluronskom kiselinom, koja je impregnirana jedinstvenim losionom, nije tkana, tako da ne ostavlja niti na kapcima i time ne opterećuje oči. Njena nežna struktura omogućava nežno i bezbolno čišćenje kapaka.

Pakovanje: 20 sterilnih krpica

KAKO DELUJU BLEPHACLEAN® KRPICE?

Sterilne Blephaclean® krpice su impregnirane losionom i spremne za svakodnevnu higijenu kapaka i osetljive kože. Njima ćete nežno ukloniti sve nečistoće, sekrete slozokože, sebum i sasušene iscedke na kapcima, ivicama kapaka i trepavicama. Krpice ne nadražuju oči i ne oštećuju površinski sloj kože, već zbog svog jedinstvenog sastava sa hijaluronskom kiselinom, kao prirodnim ovlaživačem, neguju i vlaže kožu.

Regulatorni kompleks za smanjeno lučenje sebuma reguliše formiranje sebuma, a kombinacija sa ekstraktom Centelle asiatica kožu smiruje i obnavlja.
upala kapaka kod žene, koja čisti kapke krpicama
ikona kapi s natpisom bez konzervansa

Oči bez konzervansa

Važno je znati da kapi za oči sa konzervansom dugoročno mogu dodatno da pogoršaju simptome suvih očiju i oštetite površinu oka. Stoga, pomozite svojim očima tako što nećete koristiti štetne konzervanse i dozvolite vašim očima da se oporave na siguran način.

Više o tome

ŠTA SADRŽE BLEPHACLEAN® KRPICE?

  • Micelarne strukture, koje rastvaraju i nežno uklanjaju ostatke epitela, sebuma i sekreta iz konjunktive - zbog svoje nejonske strukture ne nadražuju kožu;
  • ekstrakt Centelle asiatica, koji ubrzava ozdravljenje i regeneraciju tkiva;
  • hijaluronska kiselina, koja optimalno vlaži kožu i poboljšava njeno stanje;
  • regulacioni kompleks za smanjeno lučenje sebumaiz rizoma Iris florentina, vitamina A i cinka za regulisanje lučenja sebuma, čija su svojstva čišćenja i vlaženja prilagođena osetljivoj i oštećenoj koži.

Sterilne Blephaclean® krpice ne sadrže parabene niti konzervanse. Ne sadrže mirise i nisu masne, zbog čega očišćeno područje kapaka nakon upotrebe ne treba ispirati vodom. Preporučujumo ih i korisnicima kontaktnih sočiva.

BLEPHACLEAN® KRPICE I PRAVILNO ČIŠĆENJE KAPAKA

Redovna svakodnevna higijena kapaka, zajedno sa pranjem lica i kose često mogu da pomognu da se značajno poboljša stanje kod upale kapaka.

Kod prvih znakova upale kapaka, kao što je lagano oticanje, crvenilo ili pojava krusti na ivicama kapka, potrebno je odmah započeti sa čišćenjem i redovnom higijenom. Proceduru čišćenja i higijene možete pogledati u videu.

Nazad na vrh